Obaveštenje o sprovođenju statusne promene podele privrednog društva NBGP PROPERTIES d.o.o. Beograd uz osnivanje

Apartmani i poslovni prostori, u okviru Delta Real Estate Grupe, su kompleks poslovnih objekata sa širokom lepezom različitih struktura poslovnih jedinica i dugom tradicijom poslovanja. Kompleks posluje pod nazivom Delta Business Properties, a obuhvata dve poslovne zgrade - "Apartmani" i "Mala Kula" – sa 22.750 m² prostora za izdavanje i zajedničkom podzemnom garažom.

Delta Real Estate Grupa je vodeća regionalna kompanija u oblasti nekretnina sa jedinstvenom kombinacijom poslovnih, prodajnih i hotelskih objekata u Srbiji i regionu. Svoje poslovanje realizuje kroz četiri organizacione celine: šoping-molovi i ritejl parkovi, hoteli i poslovni prostori, izdavanje i prodaja, ostali projekti. Delta Real Estate je članica Delta Holdinga, najveće privatne kompanije u Srbiji.

Vodeća načela

 Ljudi:  Postizanje visokog stepena zadovoljstva zaposlenih uz obezbeđenje dobrih uslova rada i životnog standarda, podsticanje razvoja sposobnosti svakog zaposlenog, stvaranje visoko stručnih timova uz razvoj solidarnosti, motivacije i njihove potpune posvećenosti

 Partneri: Razviti snažnu i široku mrežu lojalnih saradnika

 Inovacije: Uvođenje novih standarda poslovanja i kreiranje novih poslovnih mogućnosti

 Održivost: Unapređenje životne i radne sredine, primena najsavremenijih ekoloških standarda i obnovljivih izvora energije, saradnja sa lokalnom zajednicom

Naša misija

Naša misija je realizacija projekata visokog kvaliteta i uvođenje novih standarda poslovanja u industriji nekretnina, pre svega iz oblasti maloprodaje, hotelijerstva i poslovnih objekata.

Naša vizija

VIZIJA Delta Real Estate Grupe je održavanje liderske pozicije u poslovanju u oblasti nekretnina u regionu i izgradnja prepoznatljivog imidža na internacionalnom nivou.

Naše vrednosti

Izvrsnost nas čini najboljim

Inovativnošću menjamo svet

Integritet je duboko usađen u sve što radimo

Uvek težimo najvećim dostignućima

Briga o ljudima je temelj našeg uspeha

Nešto više o nama

metara kvadratnih prostora

garažnih mesta

i više zadovoljnih klijenata

godina uspešnog poslovanja

Dodatne informacije

Arhitektura

Moderne građevine sa staklenom fasadom koje čine arhitektonsku celinu sa okolnim objektima, okružene su pažljivo uređenim zelenim površinama sa pešačkim stazama. Unutrašnjost objekata sa prostranim holovima i širokim hodnicima opremljena je mermerom i kvalitetnom drvenarijom, što prostoru daje posebnu toplinu. Visoki plafoni i velike staklene površine obezbeđuju prirodnu svetlost svim prostorima.

Tehničke karakteristike

Objekti su građeni u skladu sa najvišim standardima, a u cilju obezbeđivanja maksimalne udobnosti korisnicima prostora:

 • staklena fasada
 • mogućnost otvaranja prozora
 • HVAC sistem klimatizacije objekata i garaže sa 100% ubacivanjem svežeg vazduha
 • sopstvena energana nezavisna od gradskog sistema grejanja
 • spušteni plafoni
 • po 4 lifta u svakom objektu

Recepcija

Svaki objekat raspolaže recepcijom u glavnom holu sa obučenim i iskusnim osobljem koje govori strane jezike. Usluge recepcije zakupci mogu koristiti 24h/7 kako za redovnu najavu i usmeravanje gostiju tako i za ostale usluge: 

 • prijem i sortiranje pošte
 • pozivanje taksija
 • fotokopiranje
 • slanje faksa
 • pružanje drugih korisnih informacija korisnicima prostora.

Obezbeđenje

Poslovni kompleks je obezbeđen fizičkim obezbeđenjem 24h/7 na svim ulazima u poslovne objekte. Uz najsavremeniji sistem video nadzora sa spoljnim kamerama za detekciju pokreta, oba objekta sadrže i posebno opremljenu prostoriju za nadzor i arhiviranje snimaka. U kompleksu je primenjen integrisani sistem protivpožarne zaštite.